Rólunk


     A SOS-GÁZ NONSTOP BT. 2016.-ban vette át a váci Gödöllői úti gázcseretelepet, amely radikális változtatásokon esett át.

    Új rendezett ügyfél és partner program, átlátható árak, maximális kompromisszum készség és 100% ügyfél megelégedettség. 


    A célunk a piac megerősítése és helyreállítása, a vásárlók igényeit és érdekeit szem előtt tartva. Szeretnénk az árakat egységesíteni, azért hogy vásárlóink ne tekintsék egymást konkurenciának.

    Törekedünk arra is hogy kedves gázfogyasztó partnerünk, a lehető legrövidebb idő alatt megkapja a szükséges gázt, hiszen valaki főzésre vagy fűtésre használ PB palackot vagy éppen munkájában nem tud tovább haladni, mert kifogyott az acetilén, CO, vagy argon gázpalackja.

    Cégünk egyedi szállítási rendszerének köszönhetően a hét 6 napján ingyenes kiszállítást tartunk telephelyünk 50 km-es körzetén belül, felár és többletköltség nélkül. Aki ellenben azonnal, cégnevünkhöz hűen, SOS-ként szeretne gázpalackot cserélni, annak MAXIMUM 5 órán belüli szolgáltatásunkat kínáljuk, ami azt jelenti hogy a rendelés elfogadását követően maximum 5 órán belül kiszállítjuk a megadott címre a rendelését a gázfutáraink segítségével.

    Telephelyünk nyitvatartási idővel ellátott, de létrehoztunk egy 0-24 órában hétfőtől vasárnapig hívható rendelési vonalat, amelyen kollégáink készséggel várják hívásukat, így mindig elérhetőek vagyunk Önök számára.

    Cégünk 4 autóval és 4 sofőrrel áll az Önök rendelkezésére.

    Mi nem csak eladunk, veszünk is! Szükségtelen, nem használt, feleslegessé vált PB és ipari gáz palackjait, megvásároljuk. Sokan nem tudják, hogy egy-egy pincében és padláson heverő gázpalack milyen veszélyeket rejt. A robbanás és szivárgás veszélye a palack megsemmisítésig fenn áll! A palackokat nem lehet leadni a MÉH- telepen vagy egyéb szelektív hulladék átvevő telepen. Nem szabad a környezetben elhelyezett szemét lerakó helyeken kidobni, vagy önmagunk által megsemmisíteni, mert ez büntetendő és szigorúan tilos!

    Szakértő kollégáink, szívesen elmagyarázzák a helyes gázpalack bekötését, kiszerelését, szivárgás ellenőrzését. Kérésre mi ezt ingyen, díjmentesen elvégezzük.

    Szeretnénk megismertetni kedves vásárlóinkat, új rendelési formáinkkal is, ami ebben a szakmában szintén kuriózum, méghozzá a webshopos rendeléssel. Nincs más dolga csak elküldeni nekünk rendelését, és egyeztetést követően mi szállítjuk is! Ha Ön visszatérő vevő, fiókot is készítünk Önnek vagy cégének ahol látható lesz minden eddig rendelése.

    Sajátos személyre, cégre szabott akciókat, kedvezményeket, ajándékokat is kínálunk Önöknek, megtisztelő bizalmukat jutalmazva.

    Törekszünk hosszútávú, jól működő, korrekt üzleti kapcsolatok létrehozására és ápolására.

    Reméljük Ön is csatlakozik vásárlóink, üzlettársaink közé. :)

Csapatunk: